Kaikki Bolt-kyydit Euroopassa ovat nyt 100% hiilineutraaleja

September 18, 2019

Bolt jatkaa kasvuaan ja päivä päivältä teemme miljoonien ihmisten liikkumisesta fiksumpaa, helpompaa ja edullisempaa.

Tehtävämme on rakentaa tulevaisuus, jossa liikkuminen on helppoa ja vaivatonta. Saavuttaaksemme tehtävämme, meidän pitää myös huolehtia, että maapallomme on olemassa vielä tulevaisuudessakin. Tämän vuoksi julkaisemme nyt uuden Green Plan-ohjelman, jonka tarkoituksena on vähentää yrityksemme aiheuttamaa hiilijalanjälkeä merkittävin tavoin. Ohjelman ensimmäinen askel on tehdä kaikista Bolt-kyydeistä Euroopassa 100% hiilineutraaleja ostamalla verifioituja päästövähennyksiä, joiden avulla kompensoimme toteutuneiden Bolt-kyytien aiheuttamat CO2 -päästöt.

Euroopan suurin kyydinvälitysyritys on päättänyt näyttää esimerkkiä ja aloittaa päästökompensaatio-ohjelman

Tästä päivästä lähtien jokainen Euroopassa tehty Bolt-kyyti on 100% hiilineutraali. Joten joka kerta kun teet päätöksen käyttää Boltia, teet samalla myös päätöksen taistella ilmastonmuutosta vastaan, yksi kyyti kerrallaan — ilman sinulle aiheutuvia lisäkustannuksia.

Tukemalla useita päästökompensaatioprojekteja ympäri maailmaa, pystymme kompensoimaan kyydeistämme aiheutuvat CO2 -päästöt, sekä tekemään kaikista Euroopassa tehdyistä Bolt-kyydeistä vihreitä!

Bolt on Euroopan suurin kyydinvälitysyritys, ja tunnemme vastuuta näyttää esimerkkiä ympäristöystävällisten tekojen osalta. Päästökompensaatioprojektimme tulee olemaan miljoonien eurojen arvoinen investointi, ja tämän investoinnin koko tulee kasvamaan yhdessä yrityksemme mukana.

Boltin Green Plan

Mitä tämä kaikki sitten käytännössä oikein tarkoittaa? Green Planin päätavoitteet ovat:

  1. Vähentää Boltin osuus Euroopan kuljetusteollisuuden aiheuttamista CO2 -päästöistä kompensoimalla 5 miljoonaa tonnia CO2 -päästöjä vuoteen 2025 mennessä.
  2. Tarjota vihreämpi tapa liikkua tuomalla sähköautoja ja -potkulautoja kaupunkeihin Bolt-sovelluksen kautta.
  3. Kompensoida 100% kaikkien toimistojemme aiheuttamasta hiilijalanjäljestä vuonna 2020.

Miksi päästökompensaatio?

Ilmastonmuutos on yksi vakavimmista uhista, mitä ihmiskunta on kohdannut. Ilmastonmuutos on, mahdollisesti pysyvästi, muuttanut maapallon geologista ja bioekologista systeemiä aiheuttaen äärimmäisiä sääilmiöitä, luonnonkatastrofeja ja lisääntynyttä vaaraa maastopaloista.

Päästökompensaation tarkoituksena on vähentää hiilipäästöjen luomaa haittaa tekemällä asioita, jotka vähentävät jo nyt ilmassa olevaa CO2 -päästöjen määrää. Tästä hyvä esimerkki on metsän istuttaminen, mikä sitoo ilmassa olevia CO2 -päästöjä kasvaviin puihin.

Bolt on kasvava osa eurooppalaista kuljetusekosysteemiä ja siten koemme olevamme myös osaltamme vastuussa löytämään ratkaisun ympäristöhaasteisiin.

Olemme onnekkaita ollessamme sellaisessa asemassa, missä voimme edistää muutosta toimialamme sisä-, ja miksei myös ulkopuolellakin. Toivomme, että Boltin Green Plan tulee toimimaan hyvänä esimerkkinä myös muille yrityksille, jotka haluavat osoittaa toiminnassa vastuullisuutta yhteisen maapallomme puolesta.

Mitä tämä tarkoittaa sinulle?

Parasta tässä on se, että sinun ei tarvitse tehdä mitään! Voit käyttää Boltia aivan kuten aikaisemminkin, etkä joudu maksamaan senttiäkään lisää. Muista vain, että aina kun käytät Boltia, kyytisi on vihreä


*Teemme hiilikompensaatioprojektimme yhteistyössä Natural Capital Partnersin kanssa.
**Maat, jotka ovat mukana päästökompensaatioprojektissamme ovat Iso-Britannia, Portugali, Ranska, Malta, Itävalta, Ruotsi, Suomi, Puola, Ukraina, Azerbaidžan, Venäjä, Liettua, Viro, Tšekki, Latvia, Georgia, Romania, Kroatia, Slovakia, Kazakstan, Unkari, Kypros, Serbia ja Armenia.

Viimeisimmät kirjoitukset